Administrată susținut, Vitamina C naturală reduce riscul de infarct, accident vascular și cancer.
Produs 100% natural, în miere, sub formă de suspensie, cu extracte din flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) și Acerola (Malphigia glabra), standardizate în vitamina C.
Cantitate: 250ml
Durata de livrare: 2-4 zile
Mod de utilizare: Intern, câte 2 lingurițe de 1-2 ori pe zi. (1linguriță =5ml)
Produs sub formă de suspensie. Agitați înainte de utilizare. După deschidere, păstrați la frigider și consumați în max.30 zile.
Ingrediente: Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), flori, extract apos 1:10: 56,5%; Miere: 40%; Acerola (Malphigia glabra) , fructe, extract apos uscat, maltodextrină, cu min 17% acid ascorbic*: 2%; Portocal-dulce (Citrus sinensis), ulei volatil: 0,93%; lecitină din soia: 0,1%; sorbat de potasiu și benzoat de sodiu. Doza maximă recomandată furnizează 79mg vitamina C, reprezentând 98% VNR (VNR=Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).
Beneficii:
– Hibiscus (Hibiscus sabdariffa): efect relaxant şi răcoritor, util în tratarea afecţiunilor renale şi digestive; ajută organismul să combată răcelile și infecțiile, întărește sistemul imunitar; tonic digestiv, combate indigestia.
– Acerola (Malphigia glabra): se numără printre fructele cu cel mai mare și mai stabil conținut de vitamina C; reglare imunitară, benefic în infecţii, alergii, îmbătrânire prematură și cancer.
– Lecitina din soia: susține memoria și buna funcționare a creierului.
Acțiuni ale Vitaminei C în organism:
Prezentare: Recipient de PET, 255g (250 ml)
Precauții: Alergie la produse din soia și la oricare dintre componentele produsului.
Contraindicații: Nu se cunosc.
A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
Produs notificat de de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului. Notificare nr. 9867/27.11.2015.